Sofőrszolgálat Budapest

és vonzáskörzetében

Mitől vagyunk mások, mint a többiek?

PROFESSZIONÁLIS

A sofőrszolgálat egy külön szakma, és mi az autóink állapotát és sofőreink képességeit is eszerint választjuk ki.

MEGFIZETHETŐ

Jó volt a buli, és nem sok maradt a pénztárcában? Mi mindig csak azt az árat fogjuk adni, ami a valós távolságból adódik.

MEGBÍZHATÓ

Több éves szakértelmünk a garancia, hogy megrendelt sofőrünk az előre megbeszélt időpontban a megadott helyszínen fog várni Önre.

FOGLALJON AUTÓT!

Megbízható sofőrszolgálat Budapest és vonzáskörzetében, mely

… felejthetetlen utazás élményét kínálja kényelmes és biztonságos járműveinkkel. Függetlenül attól, hogy átutazóban van egy üzleti találkozóra, vagy egy átbulizott éjszaka után szeretne biztonságosan hazautazni – a Kriviv Sofőrszolgálat a legjobb választás, ha a rugalmasság és a megbízhatóság fontosak az Ön számára. Modern gépjárműveinkkel maximálisan teljesítjük ügyfeleink igényeit, így Ön mindig nyugodtan és pontosan érkezhet a célállomásra. Mindezt úgy, hogy az utazás ideje alatt hatékonyan töltheti az időt mindazzal, ami Önnek fontos, tudva, hogy velünk tökéletes biztonságban utazik.

Bármi is legyen az oka, hogy sofőrszolgálatunkat választja, biztos lehet benne, hogy jól képzett sofőreinkkel szemben támasztott követelményeink  különösen magasak, úgy emberileg, mint szakmailag. Ezzel biztosítjuk utasaink tökéletes kényelmén túl, a szolgáltatásaink professzionális teljesítését a nap 24 órájában.

Ön koncentrálhat a fontos találkozóira és kötelezettségeire, mert mi gondoskodunk arról, hogy időben és biztonságban megérkezzen minden olyan célállomásra, melyet számunkra kijelöl. Mindezen idő alatt kikapcsolódhat, elintézheti levelezéseit, vagy egyszerűen csak pihenhet, energiát tankolva a nap hátralévő részére.

Tudjuk, hogy ügyfeleink az életüket és adott esetben járművüket is a sofőrjeinkre bízzák.

Ezért számunkra nem elegendő, hogy ha a járművezetőink “csak” érvényes járművezetői engedéllyel rendelkeznek. A Kriviv Sofőr- szolgálat autóvezetői kiváló referenciákkal, gyakorlott, kellemes vezetési stílussal, és előzékeny, udvarias modorral rendelkeznek. Sofőreink nagy tapasztalattal rendelkeznek sport- és klasszikus autók vezetésében is. Körültekintően és megfelelő módon reagálnak a váratlan helyzetekre, stressz szituációkra.

Munkatársainknak állandó továbbképzések keretein belül biztosítjuk a fejlődés lehetőségét, ezzel garantálva a folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást utasainak. Mi így garantáljuk a támogatást ügyfeleinknek minden tekintetben, speciális követelmények és egyéb kívánságok felmerülésekor is.

Számunkra természetes, és alapvető feladataink között tartjuk számon a járműparkunk rendben- és karbantartását

…mely éppúgy a kötelezettségi körünkbe tartozik, mint minden más a tökéletes működés érdekében. Felelősségbiztosításunk pedig lehetővé teszi, hogy Önnek semmiért ne kelljen aggódnia, egy esetlegesen okozott kár esetén sem.

Biztosan előfordult már Önnel is, hogy bár nem tervezte, mégis úgy alakult, hogy egy kellemes kikapcsolódás alkalmával jó társaságban, barátokkal vagy kedvesével fogyasztott valamilyen formában alkoholt, koktélt, vagy csak egy pohár bort. Ilyenkor is segítségére lehetünk hiszen sofőrsegély szolgáltatásunkkal nem kell autóját a helyszínen hagynia, mert Önt és gépjárművét is biztonságban otthonáig visszük. A Magyarországon érvényben lévő zéró tolerancia kapcsán, már egy pohár alkohol tartalmú ital utáni vezetés is rizikófaktort jelenthet Önnek, és ezáltal családjának is.

Alakuljon bárhogy, előre megtervezett program, vagy spontán buli, koncert, vacsora .. bennünket Non-Stop hívhat! A Kriviv Sofőrszolgálat rendkívül fontosnak tartja, hogy a nap 24 órájában elérhető legyen ügyfelei számára, és a kiváló szolgáltatás mellett, megfizethető árakat biztosítson új és már meglévő utasai számára.

Ne kockáztasson, hívjon bizalommal, mert ilyen esetben fontos, hogy Ön, és gépjárműve is épségben hazaérjen.

Sofőrsegély szolgálat Budapest és vonzáskörzetében, kényelmes utazás és pontos érkezés, Non-Stop az Önök szolgálatában.