Sofőr bérlés

Az autóvezetés csak hátráltatja üzleti- vagy magánügyei elintézésében?

Pörgős életformája és fontos feladatai mellett szeretné, ha valakire rábízhatná az autóvezetéssel járó nehézségeket? Amennyiben kiválóan képzett sofőrre van szüksége akár alkalomszerűen, akár rendszeresen, egy rendezvény, vagy hosszabb út kapcsán, és már csak a megfelelő megjelenésű és felkészültségű gépjárművezetőre van szüksége, keressen bennünket bizalommal!

Igény esetén kollégánk az alkalomhoz illő öltözékben jelenik meg, ezzel is garantálva minden téren a sikert.

Ne kísérletezzen, ha a megbízhatóság a pontosság és a biztonság fontos Önnek!

Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, így Önnek nem kell foglalkoznia és figyelnie a vezetés generálta stressz helyzetekkel, útvonal tervezéssel. Ha velünk utazik, levesszük ezt a terhet a válláról, így azzal töltheti az értékes idejét ami Önnek igazán fontos.

Előfordulhat az is utazása során, hogy egy üzleti, vagy privát telefonbeszélgetés alkalmával, olyan információk hangzanak el, ami kapcsán 100% -osan a sofőr diszkréciójára számít. Nálunk ez minden kétséget kizáróan így is van! A munkatársainkkal szemben támasztott magas követelmények biztosítják, hogy a társadalom minden rétege számára beleértve az üzleti élet ügyfélkörét is, kivétel nélkül, valóban minden utasunk kiváló szolgáltatásban részesüljön.

A vezetés szeretete nem elegendő indok ahhoz, hogy valaki a Kriviv sofőrjévé váljon. Az integritás és a megbízhatóság a jó sofőr ismerve, mely rugalmassággal és abszolút ügyfél orientációval párosul

FOGLALJON AUTÓT!